Een uitvaartondernemer is expert op het gebied van alles rondom het regelen van een uitvaart en het verzorgen van de overledene. Van Nature Uitvaartzorg kijkt verder dan alleen de uitvaart en biedt volledige zorg rondom leven en dood. Soms zijn er specifieke wensen voor een uitvaart, of met betrekking tot ondersteuning in de periode daarna. Van Nature Uitvaartzorg streeft er naar om u ook hierbij te helpen. Simon Rhijnsburger brengt u hiervoor graag in contact met professionals met diverse expertises op het gebied van uitvaart, afscheid nemen en overlijden.

Op deze pagina vindt u een overzicht van partners waar Van Nature Uitvaartzorg mee samenwerkt:

Sabina Krijger
De Kinderhoeksteen | Praktijk voor verdriet- en verliesbegeleiding

Na het overlijden van een dierbare volgt een periode van rouw. Een moeilijke tijd vol emoties. Kinderen die nog niet hebben geleerd hoe zij hiermee om moeten gaan, kunnen vastlopen in het rouw- en verliesproces. Sabina Krijger van De Kinderhoeksteen biedt rouwbegeleiding voor kinderen en gezinnen aan, om hen te leren omgaan met pijn en verdriet.

Meer weten? Bezoek de website van De Kinderhoeksteen

Wilko Knol
Wilko Knol | Nabestaanden administratie

Tijdens de ingewikkelde periode rondom een overlijden, wordt u als nabestaande niet graag met financiële- en administratieve vraagstukken geconfronteerd. Wilko Knol helpt u om overzicht te krijgen en bepaalde zaken (vooraf) goed te regelen. Samen met hem kunt u uitvaartwensen vastleggen, een persoonlijk memorandum maken en nalatenschap vastleggen en afwikkelen. Wilko Knol biedt daarnaast ook administratieve ondersteuning voor nabestaanden.

Meer weten? Bezoek de website van Wilko Knol

Coöperatie Flow

Flevolandse Liga Voor Ontwikkeling en Welzijn
Flow | Jouw oplossing binnen handbereik!

Flow is een snelgroeiende coöperatie van samenwerkende deskundigen. Preventief en oplossingsgericht. De leden van Flow werken samen op het gebied van gemeentelijke (jeugd)zorg, coaching, gezinshulp, trauma verwerking en administratie ondersteuning. Als lid van Flow kies ik ervoor om bij te dragen aan de zorg voor en het welzijn van mensen. Mensen die de hulp van een professional soms tijdelijk nodig hebben.

Meer weten? Bezoek de website van Flow

Van Nature Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in onder andere Zeewolde, Biddinghuizen, Huizen, Dronten, Lelystad, Almere, Harderwijk, Nijkerk, Amersfoort, Nunspeet, Ermelo en Putten. Werkt u in deze regio in de uitvaartbranche en wilt u graag samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact op.