Uitvaart Zeewolde

Met een uitvaartondernemer uit ons eigen dorp

Samen keuzes maken

Iedereen verdient een uitvaart die recht doet aan wie hij of zij was. Ik sta je bij als uitvaartverzorger vanaf het eerste moment en begeleid uitvaarten in heel Nederland. Op een frisse en eigentijdse manier bekijken we samen hoe we de uitvaart écht persoonlijk kunnen maken. Ik ben toegankelijk in de omgang en werk zorgvuldig.

Je kunt op mij bouwen in deze vaak moeilijke tijd.

Maak vrijblijvend kennis

Wat te doen bij overlijden:

1
Waarschuw altijd eerst je (huis)arts
2
Neem contact op met mij, ik ben dag en nacht bereikbaar
3
Breng familie en vrienden op de hoogte van het overlijden
4
Ik kom de overledene verzorgen en de uitvaart bespreken
5
Je krijgt een kostenopgave op basis van de uitvaartwensen
6
Ik zal zorg dragen voor een persoonlijke uitvaart en passend afscheid

Een uitvaartonderneming in Zeewolde

Als inwoner van de Polderwijk in Zeewolde ben ik goed bekend met alle locaties die te maken hebben met een uitvaart binnen (ons) mooie dorp.

Zeewolde heeft één Algemene Begraafplaats en geen crematorium. Voor een crematie bent u in eerste instantie aangewezen op het Crematorium Almere (35km), Crematorium Yardenhuis van Lelystad (30km) of Crematorium CBA Amersfoort (30km). Voor het organiseren van een plechtigheid heeft Zeewolde 4 kerkgebouwen, een theater, een aantal horecagelegenheden en een multifunctioneel gebouw “De Verbeelding”.

In Zeewolde kiezen nabestaanden vaak voor een opbaring thuis of in het verzorgingshuis. Een opbaring elders is altijd maatwerk. Samen kijken we naar de mogelijkheden om iemand op te baren. Je wordt hierbij altijd vooraf geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook een opbaring op een lokatie buiten de gemeente Zeewolde behoort tot de mogelijkheden.

Wat zeggen anderen?

Een uitvaart voor de juist prijs

Iedere begrafenis of crematie is maatwerk. Er is natuurlijk wel een verschil tussen een klein en intiem afscheid en een groots afscheid dat ruimte biedt aan vele belangstellenden. Het gevoel van een persoonlijke uitvaart is nooit in geld uit te drukken. Wel help ik je steeds met het in de hand houden van de kosten.

Meer informatie over kosten

Veteranenuitvaart

Van Nature Uitvaartzorg heeft ruime ervaring in uitvaarten van veteranen die met een militair protocol willen worden begraven of gecremeerd.

Naar veteranenuitvaart

Toegankelijk en helemaal van deze tijd

Je kunt mij dag en nacht bereiken voor een melding van overlijden

06-54127346