Ervaringen

Wat vertellen anderen

Ervaringen

Wat vertellen anderen

24/7 bereikbaar en veel aandacht voor details.

Mijn broer en ik gingen mee in de moderne manier van het regelen, maar hij betrok altijd mijn moeder erbij en liet haar alles zien, heel zorgzaam. De dienst was prachtig, waardig en wij kijken er met liefde op terug. Wij zijn Simon dankbaar voor alle goede zorg!!

Jacqueline, 2020-07 – via Google

Precies gelopen zoals wij in gedachten hadden en graag wilden.

Simon heeft ons bij de uitvaart van onze moeder perfect begeleid. Hij bracht rust en gaf ons steeds aan wat de volgende stap zou zijn in de dagen richting de uitvaart.

Arco, 2021 – via Google

Vanaf het eerste contact uiterst zorgvuldig, kundig en liefdevol.

Door Simons zorgzaamheid is de crematie van onze moeder zo persoonlijk geworden als wij gehoopt hadden, en zijn wij in staat gesteld om op warme en waardige wijze afscheid van haar te nemen.

Ranko, 2021 – via Google

Alle ervaringen

Ik ben onder de indruk van de bijzonder prettige, persoonlijke, attente, begripvolle en professionele manier van werken van Simon. Kort samengevat: perfecte ontzorging.

In november 2019 heeft Simon de uitvaart van mijn vader begeleid. Mijn zus en ik waren zo blij met zijn aanwezigheid. Door zijn begeleiding, ideeen en warmte hebben wij een prachtig afscheid kunnen neerzetten. Mijn zoon van 15 en nichtjes en neefjes in de leeftijd van 5, 9 en 11 waren ook zeer complimenteus over hem. Hij betrok hen op een mooie en warme manier bij de begrafenis. Dat hadden ze gemist bij de begrafenisondernemer die de uitvaart van onze moeder had begeleid. Simon, de beloofde review is behoorlijk laat maar oprecht gemeend. Ik en wij allemaal denken met warmte aan je terug.

We zijn erg tevreden over de hulp en begeleiding van Simon bij het afscheid van onze tante in februari 2021. Hij gaf ons alle ruimte voor een persoonlijke invulling, dacht actief met ons mee en had oog voor werkelijk alle details. Het resultaat was een hele mooie en warme uitvaart, waar we een heel goed gevoel aan over hebben gehouden. Veel complimenten ook voor de rouwkaart, voor de kwaliteit van de lay-out, foto en opmaak van de tekst. Echt prachtig. Bij een volgend afscheid laten we ons graag weer door hem begeleiden!

We zijn Simon bijzonder dankbaar omdat hij ons vanaf het eerste contact uiterst zorgvuldig, kundig en liefdevol heeft begeleid, met veel oog voor detail en gevoel voor sfeer. Simon nam steevast alle tijd voor ons en wist goed te luisteren, waardoor hij met zijn voorstellen heel goed bij onze wensen en ideëen aansloot. Door Simons zorgzaamheid is de crematie van onze moeder zo persoonlijk geworden als wij gehoopt hadden, en zijn wij in staat gesteld om op warme en waardige wijze afscheid van haar te nemen.
Heel hartelijk dank Simon voor je werkelijk fantastische ondersteuning, we hadden geen betere keuze kunnen maken!

Simon heeft ons bij de uitvaart van onze moeder perfect begeleid. Hij bracht rust en gaf ons steeds aan wat de volgende stap zou zijn in de dagen richting de uitvaart.
Zowel de uitvaart als de periode voor haar uitvaart is precies gelopen zoals wij in gedachten hadden en graag wilden.
Ook heeft hij veel aandacht voor details waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Dit zagen wij onder andere terug in het drukwerk wat Simon voor ons geregeld heeft.
Simon, nogmaals bedankt voor jouw betrokkenheid!

Deze foto is gemaakt tijdens de uitvaart

Simon heeft ons heel erg geholpen met de uitvaart van mijn moeder. Ik vond het heel fijn dat we ons eigen twist er aan konden geven zo dat we ons moeder nog eventjes in de spotlight konden zetten en zo op onze eigen manier en rust, definitief afscheid konden nemen. Wij zijn heel tevreden en wij zouden Simon zeker aanraden!

We kijken met veel voldoening en tevredenheid terug op de begeleiding die Simon ons heeft gegeven na het overlijden en tijdens de begrafenis van onze tante. Zeer professioneel, zorgzaam, respectvol, betrokken, ruimte biedend aan de wensen van de nabestaanden en met veel oog voor detail. Je kunt geen betere zorg wensen.

De zorg en aandacht voor mijn moeder, mijn vader overleed na 60 jaar huwelijk op 95 jarige leeftijd, was heel mooi. Simon was 24h bereikbaar, had veel aandacht voor details. Mijn broer en ik gingen mee in de moderne manier van het regelen, maar hij betrok altijd mijn moeder erbij en liet haar alles zien, heel zorgzaam. De dienst was prachtig, waardig en wij kijken er met liefde op terug. Wij zijn Simon dankbaar voor alle goede zorg!!

We hebben totaal onverwachts de hulp van Simon moeten inschakelen en hadden geen idee waar we allemaal mee te maken zouden krijgen. Gedurende het hele proces van het overlijden tot na de uitvaart zijn we erg goed geholpen door Simon. ’s Ochtends vroeg tot laat in de avond stond hij voor ons klaar en hielp hij ons met de voorbereidingen, op een fijne persoonlijke manier.

Hoop ‘m niet snel nog eens nodig te hebben maar mocht het zo ver komen, bel ik ‘m weer.

Het afscheid van mijn vader samen met onze inbreng tot een volwaardig geheel gemaakt , in alle rust met alle aandacht respect en alle tijd voor ons precies geworden hoe mijn vader het voor ogen zou hebben gehad.

Simon geeft in de moeilijke tijd van afscheid nemen, door de begeleiding net dat beetje meerwaarde. We ervoeren dat als fijn, liefdevol en respectvol. Ook door de aandacht voor onze kinderen, die er bij betrok was erg fijn. In z’n periode dat je écht “geleefd” word is hij er voor je met goede raad en advies en brengt rust in z’n moment.

Zeer persoonlijk, professioneel en warm
Goede service en begeleiding

Op 16 oktober 2019 hebben we onder de fantastische begeleiding van mijn neef Simon Rhijnsburger mijn vrouw, na een levenslange strijd, mogen laten cremeren. Ik begrijp nu, waarom zijn bedrijf: Van Nature heet. Simon heeft het werkelijk van de eerste tot de laatste minuut, fantastisch, en geheel in overeenstemming met de wensen van overleden en nabestaanden, verzorgd. Eenieder die met een overlijden van een dierbare te maken krijgt, wens ik een dergelijke begeleiding, steun en verzorging toe. Een wereld van verschil met de gevestigde orde.

Simon is een fantastisch, rustige en meelevende man. Hij neemt echt de tijd en geeft onverdeelde aandacht. Simon denkt met je mee, is flexibel en creatief in het organiseren van een afscheid dat bij de persoon en budget past. Hij is een zeer toegankelijk persoon en is dol op zijn vak en dat straalt hij ook uit. Bij hem ben je in goede handen. In heel Nederland !

Ik zie veel warme en positieve reviews over de begeleiding van Simon Rhijnsburger. Ik kan niet anders dan de ervaringen onderschrijven!
De warme en hartelijke wijze waarop Simon mij heeft bijgestaan na het overlijden van een naast familielid, was fantastisch!

Simon heeft ons enorm gesteund en goed geholpen na het plotselinge overlijden van mijn oma. Hij heeft oog voor rouwverwerking, kan goed luisteren, denkt aan details, zeer goed georganiseerd en denkt mee om een passende uitvaart te verzorgen. Mede dankzij Simon hebben we een mooi afscheid gehad.

Toen in maart dit jaar heel plotseling onze vader overleed stelde mijn broer voor Simon te vragen ons bij alles rond dat overlijden te begeleiden. Moeder en mijn broers kenden Simon uit de kerk en dachten dat dat wel een goede keuze zou zijn. Ik kreeg de taak op me om de zaken met Simon te regelen. Een beetje in de verwachting met iemand te maken te krijgen die wat formeel en vormelijk zou zijn werd ik verrast door de hartelijke, warme maar ook heel ontspannen manier waarop Simon een week deel van ons gezin uitmaakte.
Heel praktisch als dat nodig was, maar ook heel zorgzaam en meelevend als dat gewenst was. Heel dichtbij en persoonlijk als dat kon maar ook met gepaste afstand als hij even niet nodig was. Zeker naar moeder was het gewoonweg heel lief en betrokken.
Wij zijn een gezin waar nuchterheid nogal duidelijk de gang van zaken bepaalt en ook daarin vonden we in Simon iemand die daar heel goed op inspeelde. Geen moeilijke protocollen of formele gang van zaken maar heel direct en zonder veel poespas de zaken regelen. Waardevol advies, bijvoorbeeld bij keuzes over het ontwerp van de kaart of de manier waarop de dankdienst kon worden ingevuld, maar ook aandacht voor ons persoonlijk en steeds even nagaan of het wel goed ging met ons.
Bijzonder om iemand die je niet eerder kende een week zo dichtbij te ervaren. Wij houden aan de tijd waarin Simon ons begeleide mooie herinneringen over waarbij de rol die hij zelf vervulde voor ons een rustpunt opleverde en een gevoel van rust en liefde.
Namens de familie, Don van Dasler, Nijkerk

Het is alweer een half jaar geleden dat mij vader redelijk plotseling is overleden. Voor de mensen die het mee hebben gemaakt hoef ik niet te vertellen in wat voor een stroomversnelling je de week erna terecht komt. Omdat mijn vader eigenlijk niets op dat gebied had geregeld en het voor ons volledig onbekend terrein was kom je als eerste uit bij de Monuta’s van deze wereld, wat mij betreft niet heel persoonlijk….. Herinner me dat ik met Monuta aan de telefoon hing en Simon in mijn ouderlijk huis in de gang langs liep (inmiddels gebeld door mijn zus voor een gesprek). Nog geen half uur later heb ik Monuta afgebeld…. en daar heb ik tot de dag van vandaag geen enkele spijt van gehad. Simon geeft de rust die je nodig hebt in de turbulente week, niet alleen voor ons maar ook voor mijn moeder die naast het verlies van mijn vader ook nog eens beginnende Alztheimer heeft en Simon gaf zelfs een bepaalde rust bij haar, heel fijn in de lastige onderhandeling met mijn moeder over de uitvaart. We wilden een beperkt Militaire uitvaart voor mijn vader en dat heeft Simon tot in de puntjes voor ons geregeld. Alles met respect, werkelijk medeleven en zorg die je op dat moment nodig hebt. Het is ook geen hit en run want de nazorg is er ook. Hij is nog regelmatig even bij mijn moeder langs geweest (kon ook omdat hij om de hoek woont) en dat geeft ook aan dat hij dit werkt met de juiste passie doet. Kortom we waren heel blij met hem en raden hem zeker aan!!!

Simon hebben wij ervaren als, begripvol, geduldig, keurig en zorgvuldig. Was er heel snel nadat we hadden gebeld. Hele kleine dingen die net het verschil maken, zo attent en enorm respectvol! Ook aandacht voor kleine kinderen en hoe zij verlies ervaren. Man met passie voor zijn vak! Ontzettend bedankt. Ook voor de nazorg. Ga zo door Simon & team

Zeer betrokken en zorgvuldig heeft Simon de uitvaart in Harderwijk geregeld en begeleid. Simon je bent zo integer en hoort precies de wensen en regelt alles naar de wens van nabestaanden. Zeer aan te raden.

Simon is een man die naar je luistert, er voor papa was in de moeilijke periode na het plotseling overlijden van mijn moeder. Ook voor de kleinkinderen was hij er. Ze mochten hem bellen of appen. Overal had Simon aan gedacht. Het was heel onverwachts, maar het was MOOI. Ja, wij kunnen zeggen dat Simon voelde als 1 van ons en niet als de begrafenisondernemer. Heel fijn, bijzonder en mooie tijd gehad.

Betrokken, vertrouwen, lief, meedenkend, familieman!!
Simon bedankt voor de goede zorgen in onze rouwperiode!

Wat een fijne meedenkende uitvaartbegeleider alles kan en niks moet.

Persoonlijk, meelevend en meedenkend. In aandacht om de persoonlijke wensen vorm te kunnen geven.

Simon heeft ons bij het afscheid op een persoonlijke manier ondersteund. Heel waardevol. Met een lach en een traan. Dank je wel.

Een schoonzoon verliezen.

Het verdriet zien van je dochter en kleinzoon,
Wat een verlies.

Een man als Simon leeft met je mee,
Geeft je steun, rust, kracht, en vertrouwen.

Iemand die de wensen van onze schoonzoon,
Dochter en kleinzoon waar heeft gemaakt.

Bedankt !

Evy en kees.

Het pad bewandeld,
vol emotie, het einde bereikt.
Met zorg heb je gehandeld.

Mijn man zijn laaste wensen,
verwoord op een prachtige kaart.
Zo uniek en zonder grenzen.

Niets blijft verborgen,
al lopend met mijn zoon in stilte.
Jou toewijding en goede zorgen.

Je hebt ons doen bekomen,
ontfermt voor de naasten.
Alles heb je samen laten komen.

Je passie volbracht,
op weg naar de laaste groet.
Bedankt voor je innerlijke kracht!

Linda en Thomas.

Mijn vader is om 21:25 overleden. Ik heb Simon een uur later gebeld, eerlijk gezegd met weinig verstand van wat er allemaal moest gebeuren. Het enige dat ik wist was dat we een uitvaartondernemer nodig hebben om alles te regelen. Ook al was het erg laat, Simon kwam direct naar ons toe. Vol met respect en begrip voor wat we meemaakten heeft hij ons stap voor stap geholpen om alles te regelen. Het meest belangrijke is dat hij ons heeft geholpen om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van onze lieve vader.

Het was en blijft heftig om iemand te verliezen, maar het helpt wel om iemand zoals Simon te hebben die helpt in de dagen daaropvolgend. Wanneer het te veel werd gaf hij aan welke beslissing prioriteit had en wat op dat moment kon wachten. Hij heeft een goed oog voor details en dat zagen we ook terug in hoe soepel alles tijdens de uitvaart liep. We konden hem ten alle tijde bereiken en we konden zelfs de dingen die we zelf wilden regelen met hem dubbel checken.

Ik zou Van Nature heel erg aanraden als je op zoek bent naar hulp om op jouw manier afscheid te nemen van iemand. Bedankt Simon.

Hoewel er tal van uitvaartverzorgers zijn is er maar 1 zoals Simon Rhijnsburger. Een overlijden is uiteraard een zeer trieste & emotionele gebeurtenis en na het overlijden (van een dierbare) stapt men vaak in de spreekwoordelijke achtbaan en dan is er geen betere “achtbaanbegeleider”. Simon is uitermate professioneel, betrokken, begripvol en bovenal super menselijk. Werkelijk alles is bespreekbaar / mogelijk, Simon neemt de tijd, verplaatst zich in uw situatie, denkt mee en is een grote steun en een rustpunt in de emotionele tijd na het overlijden van een dierbare. Ook na de uitvaart/crematie blijft Simon beschikbaar voor advies, vragen en steun. Hoewel de reden van onze kennismaking met Simon een zeer trieste omstandigheid was zijn wij unaniem vol lof over hem en hebben hem in ons hart gesloten. Als u na het overlijden van een dierbare op zoek bent naar de beste begeleiding ga dan voor : Van Nature uitvaartzorg !!!

We hebben Simon verleden week donderdag leren kennen de omstandig heden om hem te leren kennen waren minder maar wat een warme persoonlijkheid is die man hoe hij ons heeft begeleid deze week zijn amper in woorden uit te drukken zijn manier van werken alles goed uit te leggen de tijd echt voor je te nemen zelfs mijn kinderen lopen met hem weg ik heb Simon in mn hart gesloten het is een man met een hart van goud hij verstaat zijn vak op zo’n fantastische manier zo betrokken wat ben ik blij dat ik jou heb mogen leren kennen ook namens mijn kinderen zeg ik simon al onze dank voor wat je voor ons hebt betekend in 1 woord je bent een kanjer gr Louise

Simon is een warme, meevoelende, persoonlijkheid. Hij is zó geschikt voor dit vak! Ervaring met Simon toen mijn moeder overleed, in 2017. Tot in de puntjes regelde en organiseerde Simon, samen met de familie, alles wat er nodig was voor een prachtige uitvaart. Bovendien bracht hij nabestaanden in contact met een coach uit zijn netwerk, waar wij hem ook heel dankbaar voor zijn!

Toegankelijk en helemaal van deze tijd

Je kunt mij dag en nacht bereiken voor een melding van overlijden

06-54127346